פרסום סמים פסיכיאטריים בטלוויזיה הצליח באופן יוצא מן הכלל. רק בשלוש השנים הראשונות, מאז שאושר הפרסום בטלוויזיה, מכירות הסמים הפסיכיאטריים נסקו ב- 250%. עכשיו, כשההכנסות שוברות שיאים, תעשיית התרופות מוציאה 2.9 מיליארד דולר בשנה רק על פרסומות טלוויזיה. התוצאה? המכירות של סמים פסיכוטרופיים בכל העולם נסקו להיקף של 80 מיליארד דולר בשנה. ובמשך כל הזמן הזה, הפסיכיאטרים מתעלמים במזיד מהטרגדיה האנושית העצומה שהם יוצרים.
"פסיכיאטריה: תעשיית המוות" - סרטון המבוא מתוך הסרט התיעודי
סרטון המבוא מתוך הסרט התיעודי: "פסיכיאטריה - תעשיית המוות". הסרט המפורט והמקומם הזה מכיל ראיונות עם יותר מ-150 מומחים בתחום הבריאות, עורכי דין, מחנכים ומומחים אחרים; עדויות מצולמות, היסטוריות ועכשוויות, על השיטות הברבריות של פסיכיאטריה. הסרט מכיל גם ראיונות עם קורבנות האכזריות הפסיכיאטרית, מקורבנות טיפולי הלם חשמלי ואישפוזים בכפיה ועד לקורבנות פסיכוכירורגיה.
תעשיית התרופות: רווחים לפני בטיחות החולים
צפו באנשי מקצוע, רופאים ועורכי דין המספרים על הדרכים בהן חברות התרופות מנהלות את עסקיהן, וכיצד הכסף הוא מה שחשוב להן - לאו דווקא הבריאות שלנו.